Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

JELLYCAT

 

A JELLYCAT puha játékok furcsaságainak választéka!

Fedezd fel a legpuhább játékok készítőinek minden furcsa változatosságát, amelyeket valaha ölelgettél és imádtál.
A céget 1999-ben Londonban hozták létre, és minden januárban és júliusban számos új puha játékot dobnak piacra, melyek között mindig megtalálható valami eredeti, és furcsa, ugyanakkor hihetetlenül puha, és pazar a Jellycat kínálatából!
Ellenállhatatlanul bújós, kifinomultan extrém, vidáman humoros, tökéletes ajándék minden korosztály számára!

A JELLYCAT eredeti, és innovatív puha játékokat készít Londonban 1999 óta, mely továbbra is a luxusszöveteket ötvözi a néha furcsa, néha aranyos, de mindig egy kicsit más, ami kiemeli őket a tömegből!
A JELLYCAT nevet egy gyermek álmodta meg, aki szerette a zseléket, és imádta macskákat, és kuncogott a kettő gondolatára.
A név butasága nagyban visszatükrözte a dizájnt, és ez mindig így is maradt!

„A kezdetektől fogva az Egyesült Királyságban terveztünk, és továbbra is együttműködünk a londoni, és az országszerte dolgozó tervezőinkkel. 
Az a kis kínálat, amellyel 1999-ben indultunk, egyedi volt és a legszokatlanabb, puha játék készítőként hirdettük meg magunkat.
Azóta továbbra is keményen dolgozunk azon, hogy a legmenőbb mintákat a legpazarabb szövetekkel ötvözzük, miközben csodálatosan innovatív puha játékok ezreit alkotjuk.

A kereskedők hálózata a kezdetek óta jelentősen megnőtt.
Nem sokkal azután, hogy megalapoztuk magunkat az Egyesült Királyságban, a Jellycat Inc-t 2001-ben Minneapolis-ban hozták létre. A következő években kiváltságunk volt, hogy az Egyesült Királyságban, az
Egyesült Államokban, Kanadában, Európában a legkiválóbb kiskereskedelmi üzleteknek, áruházaknak és butikoknak szállítsuk Ázsián át egészen Ausztráliáig.

Folyamatosan kísérletezünk új formatervezési mintákkal, és megpróbáljuk megtalálni a hihetetlenül lágy, és puha luxusszövetek, és a mókás formák legkedveltebb kombinációját.”
JELLYCAT

 

Rendezés:
Nézet: