Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kempingélet

. Rólunk .

Sziasztok! Szeretnénk bemutatkozni… Eszter és Krisz vagyunk, lassan 3 éve egy párt alkotunk. Már egészen a kezdetektől újra, és újra felmerült bennünk, hogy szeretnénk valami egyedit, és számunkra kedveset alkotni.

Valamiért magától értetődő volt, hogy saját ruhamárkát hozzunk létre. Mindketten szeretjük a kreatív, jó minőségű, letisztult, s valami jót képviselő, misszióval rendelkező darabokat.

Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy minden nap a hegyek, és a természet közelségét élvezhetjük. Ez mind arra biztat minket, hogy mozduljunk ki, élvezzük, éljük meg a szabadban töltött idő minden egyes percét.

Ruhadarabjainkat próbáljuk gondosan megválogatott oeko- tex anyagokból elkészíteni. Az általunk kiválasztott színek is a természet harmóniáját hivatottak tükrözni, a fazonokkal pedig igyekszünk ötvözni a sportos, és elegáns megjelenést, melyek egyaránt tökéletesek a mindennapokra, vagy a kirándulások alkalmával is.

Ezt a brandet időközben egy kicsit tovább gondoltuk, melyben a vírus helyzet segítségünkre volt. Mivel nem tudtunk, illetve nem is szerettünk volna zsúfolt szálláshelyeket igénybe venni, így eljátszottunk a kempingezés-vadkempingezés gondolatával. Elkezdtük az autót ennek megfelelően felkészíteni, azonban hiánycikknek bizonyult egy a főzéshez, sütéshez segítséget nyújtó eszköz.

Szeretnénk egy mindenkori, kompakt, könnyedén mozgatható megoldást biztosítani a kempingezésre vágyóknak, ugyanis a megoldás lényege, hogy egyáltalán nem igényel átalakítást az autó.

Az eszmecseréink során többször, mondhatni több tucatszor hagyta el a szánkat a bárki- bárhol szófordulat, ekkor fogalmazódott meg bennünk a brand név, hogy Bárki Bárhol élvezheti a természetet, a kirándulásokat szerelmével, családjával, és barátaival.

Reméljük Ti is részesei lesztek ennek a csodás utazásnak, és a kirándulások nem csak kellemesen együtt töltött idők lesznek, hanem megfűszerezitek kényelmes ruhákkal, és csodás ételekkel, így is vigyázva Földünket.